Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

06.04.10 13:30

KL’s modeller til BTP- og prisberegning

Den 1. april 2010 træder en ny bekendtgørelse om kvalitetsstandarder og frit valg af leverandør af personlig og praktisk hjælp m.v. fra Socialministeriet i kraft.

Bekendtgørelsen gør det obligatorisk at bruge BTP-modellen til at beregne timepriser under frit valg, hvis kommunen bruger godkendelsesmodellen og baserer timeprisen på en stikprøve af medarbejdernes tid. Med bekendtgørelsen følger en ny vejledning til BTP-modellen, som gør modellen enklere for kommunen at bruge. Vejledningen findes i pdf-udgave nederst på siden med et opdateret regneark. Du kan læse mere om BTP på Socialstyrelsens hjemmeside

 

Ændringerne i BTP-modellen er beskrevet i en artikel under Økonomisk Perspektiv i Nyhedsbrevet Danske Kommuner medio april 2010.

Ændringerne i BTP-modellen har betydning for, hvordan kommunen beregner antal leverede timer, men ikke direkte for beregningen af timepriser. Der er derfor ikke ændringer i timeprismodellen. Timeprismodellen er opdateret med de seneste skøn for pris- og lønudviklingen.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes