Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

30.10.12 12:00

KL's Handicap- og Psykiatrikonference 2012 - alle oplægsholdere er på plads!

Få del i den nyeste viden om kommunernes videreudvikling af sociale tilbud til mennesker med handicap eller psykiske lidelser. Tilmeld dig KL's Handicap- og Psykiatrikonference, mandag den 26. november 2012.

Inklusion, rehabilitering, nærhed og organisering af de specialiserede indsatser er i fokus for kommunernes videreudvikling af sociale tilbud til mennesker med handicap eller psykiske lidelser. Derfor sætter KL fokus på disse emner ved årets handicap- og psykiatrikonference.

Se også

Glæd dig til at deltage i konferencen, som i år bl.a. byder på:

  • Oplæg fra kommuner om de organisatoriske, faglige og personalemæssige udfordringer, når indsatserne skal videreudvikles
  • Hvad en bruger mener, at kommunerne skal bruge mere og mindre tid på
  • Oplæg om forskningsprojekter vedrørende bl.a. bostøtte og særforanstaltninger
  • Koncert med vinderne af årets Handicap Grand Prix "Musikværkstedet i Gram"

Som noget nyt vil der i år på konferencen være en markedsplads, hvor 24 kommuner vil præsentere, hvordan de bl.a. arbejder med selvbestemmelse, inklusion, rehabilitering, dokumentation, effektmåling, videreudvikling af specialiserede indsatser, m.m.

Konferencen retter sig mod både myndigheds- og driftspersoner: Chefer og medarbejdere, som beskæftiger sig med handicap- og socialpsykiatriområdet, ledere og medarbejdere i sociale tilbud, herunder selvejende/private tilbud, politikere, medlemmer af de kommunale handicapråd, samt andre aktører på området.

Tilmeld dig konferencen - klik på link: www.kl.dk/hpkonference2012

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes