Indhold

08.03.18 10:51

Hjælp os med at lave et nyt og bedre KL.dk

KL arbejder på at skabe et nyt KL.dk med et mar-kant forbedret design og funktionalitet. Til det vil vi gerne have din hjælp.

Hvordan gør vi KL.dk lettere og mere intuitivt at bruge for dig?

Det spørgsmål vil vi gerne have din hjælp til at svare på. Vi tager udgangspunkt i siderne under ”Socialområdet” og ”Administration og digitalisering”. Hvis du bruger disse sider på KL.dk og har tid til at deltage i en kort brugertest i KL-huset i København enten den 11. eller 12. april, så vil vi gerne i kontakt med dig. Selv om du kun har brugt disse sider på KL.dk i kort tid eller sjældent besøger sitet, er det interessant for os at komme i kontakt med dig.

Sådan deltager du 

Klik på nedenstående link og udfyld spørgeskemaet (det tager 3-5 minutter), så kan du blive udvalgt til at deltage. Hvis du bliver udvalgt vil du blive ringet op for at aftale et tidspunkt, hvor du kan teste siden.

Brugertestene vil blive foretaget enten den 11. eller 12. april og tager cirka 45 minutter. Selve testen går ud på, at du skal løse nogle forskellige opgaver i en prototype af KL.dk’s nye design og fortælle om din oplevelse imens. 

Det er uvildige, eksterne konsulenter, der foretager brugertestene i KL-huset i København.

På forhånd tak for hjælpen.

Yderligere materiale

Annonce

Annonce

Annonce