Indhold

06.12.17 09:42

Er du tilmeldt KL's Sundhedskonference 2018 "Forebyggelse for fremtiden"? - Der er ved at være godt fyldt op!

Har du ikke fået tilmeldt dig KL's Sundhedskonference 2018 "Forebyggelse for fremtiden" den 16. januar 2018 på Hotel Comwell Kolding? Så er det på tide, hvis du altså vil med. 650 har allerede tilmeldt sig fra 66 kommuner og derudover flere regioner, organisationer og myndigheder.

Se program og tilmeld dig her: http://tilmeld.kl.dk/sundhedskonference2018

Du kan bl.a. høre:

  • Heida Björg Hilmisdóttir, politiker og medlem af Velfærdsnævnet i Reykjavik Kommune, fortælle om, hvordan det er lykkedes for Island at gå fra bund til top på listen over de sundeste unge mennesker i Europa.
  • Søren Brostrøm give den kommunale forebyggelsesindsats karakter.
  • Debat om KL's nye forebyggelsesudspil og et styrket nært sundhedsvæsen med bl.a. Ellen Trane Nørby, sundhedsminister, Morten Grønbæk, SIF, Mette Lolk Hanak, Kræftens Bekæmpelse og Christian Fritag, PLO.
  • Roar Maagaard, praktiserende læge og Hosea Dutschke, Aarhus Kommune om at løfte mere komplekse sundhedsopgaver i det nære sundhedsvæsen.
  • 8 sessioner, hvor du bl.a. kan dykke ned i emner som unges mentale sundhed, datadrevet forebyggelse og rehabilitering, tværsektorielle samarbejder og sidst, men ikke mindst, tværkommunale samarbejder.

Annonce

Annonce

Annonce