Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

03.08.12 09:42

Venstremand udfordrer egen formand

Venstremand udfordrer egen formand
Tidligere borgmester og mangeårig gruppeformand i Haderslev, H.P. Geil, udfordres nu af en af sine egne til posten som Venstres borgmesterkandidat ved næste års kommunalvalg.

”Jeg er ikke i tvivl – jeg kan slå Jens Chr. Gjesing.”

Se også

Sådan siger det 34-årige byrådsmedlem i Haderslev Kommune, Jesper Andreasen (V) til JydskeVestkysten om kommunens nuværende socialdemokratiske borgmester.

Jesper Andreasen har valgt at stille op mod sin egen gruppeformand i Venstre, H.P. Geil, i kampen om at blive partiets spidskandidat til kommunalvalget i november 2013.

”Jeg mener, det er vigtig, at vi som politikere tør præsentere nogle klare mål for vores kommune. Jeg tror samtidig, at tiden er inde til at nye øjne fæstner blikket på de mål, der skal føre Haderslev Kommune ind i en ny fremtid. Hvis Haderslev skal videre mod vækst, er der behov for et generationsskifte i borgmesterstolen,” siger Jesper Andreasen på sin hjemmeside.

Se også

Det er dog ikke en hr. hvem som helst, Jesper Andreasen har valgt at tage kampen op imod. H.P. Geil er i dag viceborgmester i Haderslev Kommune og har tidligere været borgmester i først Gram og siden den ny Haderslev Kommune i 20 år.

Kommunen skal samarbejde
Jesper Andreasen har i forbindelse med sit kandidatur præsenteret oplægget ”Videre mod vækst”, som stiller skarpt på, hvordan Haderslev Kommune bør udvikle sig frem mod 2020. Oplægget indeholder forandringer samt flere nye tiltag for Haderslev Kommune, herunder et nyt syn på borgerne i forhold til kommunen, tilgangen til økonomien og en satsning på kulturlivet.

”Målet med min vision er at sikre Haderslev Kommune en tilgang på minimum 5.000 borgere inden 2020. For at nå dette mål er det vigtigt, at kommunen samarbejder med borgerne og står med åbne arme ved enhver lejlig-hed!” Skriver Jesper Andreasen på sin hjemmeside og fortsætter:

Se også

”Vi skal skabe en god kommune for både borgere og erhvervsliv. Vi skal på alle måder skabe de bedste rammer for vækst. Vi skal være attraktive for børnefamilier, derfor skal vi fx arbejde for, at familiens tredje barn bliver passet gratis i kommunens institutioner, men det alene gør det ikke”

Venstres spidskandidat vælges 12. november på et stormøde.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes