Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

12.10.12 15:00

Udvalgsformand forlader SF

Udvalgsformand forlader SF
Jørgen Andersen fra Slagelse byråd forlader SF til fordel for Socialdemokratiet i protest mod venstredrejning i partiet.

”SF har simpelthen ikke været modne til at indgå i et samarbejde med De Radikale og Socialdemokratiet.”

Se også

Således begrunder byrådsmedlem og  formand for Handicap - Socialpsykiatriudvalget i Slagelse byråd Jørgen Andersen i en pressemeddelelse sin afgang fra partiet efter mere end 30 år som medlem.

Han fortæller, at han var en af de SF’ere, som havde set frem til, at partiet var villigt til at indgå kompromiser på landsplan på samme måde som i kommunal- og regionalpolitikken for at få indflydelse.

”Partiets panikreaktion oven på vælgerflugten fra SF til Enhedslisten fører til, at partiet tager en drejning, der bevirker, at det organisatorisk og politisk lægger sig så tæt op ad Enhedslisten. En drejning, hvor jeg har svært ved at se, at SF har en selvstændig berettigelse som parti,” siger Jørgen Andersen.

Se også

Bliver socialdemokrat
Jørgen Andersen bliver i stedet nu medlem af Socialdemokratiet.

”Jeg glæder mig meget til at arbejde politisk for Socialdemokratiet i Slagelse, et parti, der har vist, at det ønsker indflydelse og som tør tage det ansvar, der følger med,” udtaler Jørgen Andersen.

 

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes