Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

14.08.12 10:24

Tre udvalgsformænd vil afløse Fabrin

Tre udvalgsformænd vil afløse Fabrin
Formanden for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget Søren Hyldgaard har meldt sig som den tredje kandidat, der stiller op til borgmesterposten i Rudersdal.

Formanden for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Rudersdal Kommune, Søren Hyldgaard (V) har meldt sig på banen som afløser for Erik Fabrin, når han stopper som borgmester i forbindelse med kommunalvalget næste år.

Han er dermed den tredje udvalgsformand, som er parat til at stille op som Venstres spidskandidat. De to andre er formanden for Teknik- og Miljøudvalget Jens Ive og formanden for Børne- og Skoleudvalget Daniel E. Hansen.

Søren Hyldgaard blev valgt til Rudersdal Kommunalbestyrelse ved sidste valg. Han er 41 år, uddannet cand. polit og bosat i Birkerød siden 2001.

”Rudersdal er en af landets bedste og mest profilerede kommuner, som følge af en årrække med Erik Fabrin som borgmester. Jeg er stolt af at være borger i Rudersdal og ønsker at videreudvikle den linje, som vores borgmester har udstukket og fulgt igennem mange år”, skriver Søren Hyldgaard i en meddelelse om kandidaturet.

Se også

Venstre tager endelig stilling til valg af borgmesterkandidat på et opstillingsmøde den 6. september.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes