Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.08.12 15:13

Tre kæmper om borgmesterposten i Ringsted

Tre kæmper om borgmesterposten i Ringsted

Foto: Colourbox.com

Tre Venstre-politikere har meldt sig på banen som mulige afløsere for borgmester Niels Ulrich Hermansen, som ikke genopstiller ved kommunalvalget i november næste år.

Tirsdag aften blev det på et bestyrelsesmøde i Venstres vælgerforening i Ringsted afklaret, at de to byrådsmedlemmer Henrik Hvidesten og Klaus Hansen står klar som afløsere for nuværende borgmester Niels Ulrich Hermansen, som har valgt ikke at genopstille ved næste kommunalvalg. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Se også

Men de er ikke de eneste.

Også regionsrådsmedlem, Timo Jensen, stiller op til valget, der finder sted på et opstillingsmøde engang i oktober. Og flere kan endnu nå at melde sig, da fristen først udløber om to uger.

Hellere kampvalg end kåring
”Som partiformand vil man hellere have et kampvalg end en kåring – det giver jo meget mere omtale i avisen, så det har jeg en interesse i. Det er også sundt for partiet, og det kan ikke være til skade for ham, det bliver, at det ikke bare er afklaret i et partilokale eller er sket med armen vredet om på ryggen,” siger V-formand i Ringsted, Elo Jensen til DAGBLADET Ringsted.

Se også

Han ser positivt på muligheden for endnu en periode med en Venstremand i borgmesterstolen.

”Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt, men jeg er meget fortrøstningsfuld. De landspolitiske vinde ser usædvanligt gode ud,” siger Elo Jensen.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes