Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

23.08.12 10:31

To kandidater vil afløse borgmester

To kandidater vil afløse borgmester
De socialdemokratiske medlemmer i Frederikssund skal formentlig ud i en urafstemning for at finde den kandidat, der skal afløse borgmester Ole Find Jensen.

Hos Socialdemokraterne i Frederikssund bliver der kampvalg om, hvem der skal afløse borgmester Ole Find Jensen som partiets spidskandidat.

Se også

For et par uger siden meddelte Ole Find Jensen, at han ikke genopstiller ved næste valg og derfor heller ikke er partiets borgmesterkandidat.

Tina Tving Stauning, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget og partiets gruppeformand i byrådet, har allerede meldt sig som kandidat.  Hun får nu kamp til stregen af fællesledelsesformand for Socialdemokraterne i  Frederikssund, Tom Lysgaard.

”Jeg har  en anderledes profil end Tina Tving Stauning, og jeg synes, at medlemmerne skal have nogen valgmuligheder og høres, når vi vælger én, som kan sætte kommunens udvikling i gang i de kommende år”, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Se også

Tom Lysgaard, der er 44 år, er  til daglig lærer i Frederikssund. I 2009 stillede han op til byrådet i Frederikssund, hvor han opnåede at blive 3. suppleant.  Partiet sidder i dag på 10 af byrådets 23 pladser.

Deadline for indstilling af kandidater er den 23. september. På partiets generalforsamling den 27. oktober vil det stå klart, om medlemmerne skal ud i en urafstemning.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes