Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.10.12 13:10

Tidligere økonomisk vismand bliver direktør for KORA

Tidligere økonomisk vismand bliver direktør for KORA
Jan Rose Skaksen, som også er professor ved CBS, tiltræder den 1. november som direktør for KORA.

Økonomi- og indenrigsminister Margrete Vestager (R) har udpeget Jan Rose Skasen som direktør for KORA, Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning.

”Jan Rose Skaksen kender de forskellige velfærdsproblemstillinger fra både sin forskning og arbejdet som økonomisk vismand. Jeg er sikker på, han vil være med til at skabe stor synlighed omkring KORA’s arbejde med at analysere og forske i, hvordan vi skaber bedre eller mere velfærd for de samme penge – eller færre,” siger ministeren.

Jan Rose Skaksen er udover at være tidligere økonomisk vismand og professor på Økonomiske Institut ved CBS også medlem af regeringens Produktivitetskommission og medlem af formandskabet for Det Økonomiske Råd fra 2003 til 2008. Derudover har han tidligere undervist på Aarhus Universitet og Syddansk Universitet.  

En stærk kandidat
”Bestyrelsen er meget glad for at kunne præsentere en så stærk kandidat som Jan Rose Skaksen som direktør for KORA. Jan er en meget anerkendt økonom med stor indsigt i det danske velfærdssamfund og en flot forskerkarriere. Vi er overbeviste om, at KORA med Jan Rose Skaksen som direktør vil lykkes med sin vision om at levere praksisnære analyser og forskning, som vil kunne gøre kommuner og regioner endnu bedre rustet i deres daglige arbejde med at sikre styringen, kvalitetsudviklingen og ressourceanvendelsen i den offentlige sektor,” siger bestyrelsesformand for KORA, Nina Smith.

Se også

KORA er en af sammenlægningen af Anvendt KommunalForskning (AKF), Dansk Sundhedsinstitut (DSI) og Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut (KREVI). KORA hed en kort periode VERA, men navnet blev skrottet, da BUPL havde et blad med samme navn.

Yderligere materiale

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes