Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.06.12 12:44

Tidligere borgmester bliver formand for ÆldreForum

Tidligere borgmester bliver formand for ÆldreForum
Ballerups tidligere borgmester Ove E. Dalsgaard er blevet udpeget som ny formand for ÆldreForum.

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup (S) har udpeget tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem i Ballerup Ove E. Dalsgaard (S)som formand for ÆldreForum med virkning fra den 1. juli.

”Jeg er rigtig glad for, at Ove E. Dalsgaard har sagt ja til at blive ny formand for ÆldreForum. Jeg er sikker på, at han med sit samfundsengagement, sin evne til at formidle og sin mangeårige erfaring fra sin tid som borgmester i Ballerup Kommune er den helt rigtige til at stå i spidsen for ÆldreForum,” siger Karen Hækkerup.

ÆldreForum er et uafhængigt råd nedsat af social- og integrationsministeren, hvis primære opgaver er at indsamle erfaringer, synliggøre de ældres ressourcer, formidle informationer og oplysninger om ældres vilkår og rettigheder og stille forslag om initiativer, der kan forbedre forholdene for ældre.

Tak til Povl Riis
Ove E. Dalsgaard erstatter Povl Riis, som har været formand gennem 16 år.

Se også

”Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Povl Riis for hans store og mangeårige indsats som formand for ÆldreForum, hvor han med sit personlige engagement har bidraget væsentligt til at ændre og nuancere synet på ældre og det at blive ældre,” siger Karen Hækkerup.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes