Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

21.09.12 16:02

Syddjurs får ikke superrådhus

Syddjurs får ikke superrådhus

Foto: Colourbox.com

Kommunens administrative personale skal fortsætte på eksisterende adresser. Ideen om et nyt rådhus opstod, da kommunens administrationsbygning i Kolind brændte i marts.

Der skal ikke bygges et nyt superrådhus i Syddjurs Kommune. Det har et flertal i byrådet  besluttet på et møde. Dermed står det klart, at kommunens administrative personale skal være på de eksisterende adresser i Hornslet og Ebeltoft.

Se også

I marts brændte Syddjurs Kommunes administrationsbygning med jobcenter og bibliotek i Kolind. Det udløste en erstatning, som fik byrådet til at overveje mulighederne for at opføre et nyt rådhus for alle kommunens administrative medarbejdere med Kolind og Rønde som favoritplaceringer. Med flertallets beslutning er den idé nu lagt død, skriver Århus Stiftstidende.

Enighed
"Der var enighed om, at jeg på baggrund af drøftelserne kunne melde , at der tegner sig et billede af, at der ikke er flertal i byrådet for at opføre en ny samlet administrationsbygning i Kolind eller Rønde. At der ikke er et flertal i byrådet for at samle administrationen i Ebeltoft. Og at flertallet i byrådet ønsker, at administrationen benytter de to administrationsbygninger i Ebeltoft og Hornslet", siger orgmester Kirstine Bille (SF).

Dermed skal politikerne finde en ny adresse til Ebeltoft Bibliotek.

Se også

I Kolind er den overordnede idé at bygge et nyt bibliotek, eventuelt kombineret med en sportshal til brug for Kolind Skole.

"En sportshal kan samtænkes med et nybygget bibliotek, hvor rådhuset før lå, eventuelt i tilknytning til et Byens Hus", siger borgmesteren.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes