Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

08.08.12 12:53

Sommeruniversitet skal løfte den københavnske folkeskole

Sommeruniversitet skal løfte den københavnske folkeskole

Foto: Københavns Kommune

I denne uge er 3000 lærere, skoleledere og pædagoger inviteret til Sommeruniversitet forskellige steder i København. Det store tema er undervisningsdifferentiering.

Undervisningen i de københavnske folkeskoler skal løftes. Som et led i den udvikling er det i denne uge Sommeruniversitet i København, hvor godt 3000 interessenter forventes at deltage.

Børne- og ungdomsborgmester Anne Vang(S) synes, det giver god mening at samle alle gode kræfter ind med det fælles formål at højne kvaliteten i den københavnske folkeskole.

Det er samtidigthåbet at skabe grobund for et stærkere netværk og gensidig inspiration mellem lærerne i den københavnske folkeskole, så det i fremtiden bliver lettere at udveksle gode erfaringer mellem skolerne.

Differentieret undervisning
Undervisningsdifferentiering er det store tema og bliver en grundpille i fremtidens københavnske folkeskole.
Derfor er det ifølge borgmesteren vigtigt, at lærerne har en fælles forståelse af begrebet, som kort fortalt går ud på, at de samme uddannelsesmål kan nås ad flere veje.

”Undervisningen skal give mening for alle børn, uanset hvordan de lærer bedst og det enkelte barns niveau.
Det er det, undervisningsdifferentiering handler om. Derfor skal den københavnske folkeskole undervisningsdifferentiere frem for at standardisere. Det kræver et stort fagligt overskud fra lærerne. Og det kræver en viden om, hvad uddannelsesdifferentiering er, og hvordan man møder alle børn,” siger Anne Vang.  

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes