Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

14.08.12 12:53

Sagsbehandling i hjemmet

Sagsbehandling i hjemmet

Foto: Colourbox.com

Den 30. august iværksætter Rudersdal Kommune et projekt, hvor syv udvalgte sagsbehandlere er blevet udvalgt til fremskudte sagsbehandlere. De får til opgave at møde de psykiske sårbare, hvor end de er.

I stedet for at klare sagsbehandlingen på et kommunalt kontor får de syv sagsbehandlere via en bærbar computer muligheden for at udføre deres arbejde, hvorend de psykiske sårbare er. Hvad enten de er hjemme, på hospitalet eller uddannelsesinstitutionen.

”Jeg er meget glad for, at vi deltager i dette projekt, som ud over at have en umiddelbar gevinst i form af en mere effektiv sagsbehandling tager hensyn til en gruppe af mennesker, som i høj grad har brug for direkte støtte”, siger Birgitte Schjerning Povlsen (K), som er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Rudersdal Kommune.

De fysiske rammer er vigtige
Erfaringer viser, at de fysiske rammer for mødet mellem sagsbehandler og borger har stor indflydelse på borgerens oplevelse. Det styrker borgerens mulighed for at gøre noget ved sin situation, når vedkommende møder kommunen i et scenevant miljø. 

Projektet er blevet til i samarbejde med Social- og Integrationsministeriet og løber til og med 2013. Yderligere tre kommuner deltager i projektet.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes