Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

20.09.12 13:26

SL: God start med KL’s udspil

SL: God start med KL’s udspil
Socialpædagogernes Landsforbund (SL) er enig med KL i, at der er brug for en ensartet indsats på hjerneskadeområdet. SL er glade for KL’s udspil til hjerneskadeområdet, men afventer konkret handling og finansiering.

Formanden for SL, Benny Andersen, mener, at KL’s udspil til hjerneskadeområdet bærer præg af gode intentioner, men han savner nogle mere håndfaste politiske udmeldinger om placeringen af ansvar og en håndfast, praktisk forpligtelse af, hvordan indsatsen skal organiseres.

”Jeg er glad for at se, at KL lægger op til, at der skal udvikles nationale standarder for tværfaglige og monofaglige kompetencer i den specialiserede rehabiliteringsindsats på hjerneskadeområdet. Der er brug for en langt mere ensartet indsats på området, så det ikke beror på tilfældigheder, om man som hjerneskadet får den indsats, man har brug for," siger formanden for SL, Benny Andersen. 

Forventer ministeren på banen
SL så gerne, at nationale standarder og systematik også kommer til at gælde for alle de andre specialiserede områder. Fx når det handler om indsatsen over for udsatte familier, hele spædbarnsområdet, døvblinde, voksne med udviklingsforstyrrelser og lignende.

Så langt så godt, men Benny Andersen forventer nu, at sundhedsministeren kommer på banen:

”Vi har brug for, at der bliver taget ansvar. Så vi er kort sagt positive over KL’s udmelding og forventer nu, at ministeren gør indsatsen på hjerneskadeområdet til et nationalt ansvar og sikrer, at KL’s anbefalinger bliver virkelighed,” siger Benny Andersen.

Se alle artikler i temaet

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes