Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

02.07.12 08:41

SF-rådmand genopstiller ikke

SF-rådmand genopstiller ikke
Stina Willumsen, SF’s børn- og ungerådmand i Odense Kommune har besluttet ikke at genopstille ved kommunalvalget i 2013.

SF i Odense mister sin frontfigur ved kommunalvalget i 2013. Rådmand Stine Willumsen har nemlig besluttet ikke at genopstille. Hun vil prøve noget andet end politik, skriver Fyens Stiftstidende mandag.

Se også

”Ved næste valg er jeg 36 år, og kunne jeg tænke mig en civil karriere, skal det være nu. Jeg elsker politik, og jobbet som rådmand er fantastisk, men jeg har en idé om, at der også er andre ting derude. Det er vigtigt at udfordre sig selv og prøve nye ting af,” siger hun til Fyens Stiftstidende.

Ingen konkrete jobplaner endnu
Stina Willumsen har stillet op til samtlige byrådsvalg, siden hun fik stemmeret. Og ved seneste kommunalvalg i 2009 fik hun knap 12.000 personlige stemmer og bidrog i den grad til det røde flertal i kommunen.

Der er dog endnu ingen konkrete jobplaner eller –tilbud.

Se også

”Men det skal være et job, hvor jeg arbejder for noget, jeg tror på. Jeg skifter spor, men det skal stadig handle om at skabe forandringer,” siger hun.

Odenses borgmester Anker Boye (S) siger til Fyens Stiftstidende:
”Det er Stinas personlige valg. Det tager jeg til efterretning. Jeg havde gerne set, at vores samarbejde kunne fortsætte efter valget, men hvis Stina vil prøve noget andet, er det måske tiden nu. Det respekterer jeg.”

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes