Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

24.09.12 08:41

Roskilde udvider anlægsbudgettet

Roskilde udvider anlægsbudgettet
Det er billigere at vedligeholde end at reparere, lyder det fra Roskildes borgmester om budgetforliget, der blandt andet sætter flere penge af til vedligeholdelse af veje.

I det netop indgåede forlig om budgettet har politikerne i Roskilde valgt at forhøje anlægsbudgettet væsentligt i 2013.

Se også

I alt er der afsat 215 millioner kroner til en række projekter, herunder en udvidelse af Roskildehallerne, renovering af kommunale bygninger, cykelstier og vejvedligeholdelse.

”Vi er blevet enige om et anlægsbudget på 215 millioner kroner i 2013, hvilket er højere end hvad vi har afsat til anlæg i år. Men det er vigtigt at investere i anlæg, fordi det er billigere at vedligeholde end at reparere, og fordi anlæg også er med til at forbedre kommunens service over for borgerne”, siger borgmester Joy Mogensen (S).

Bredt forlig
Kun Enhedslisten står uden for budgetforliget, der blev indgået sent fredag aften mellem Socialdemokraterne, Venstre, SF, Konservative, Dansk Folkeparti og de Radikale.

Se også

Overordnet fastholder forliget en langsigtet økonomisk balance med plads til at prioritere penge til forebyggelse på sundhedsområdet, til børnepasning, undervisning og flere busser.,

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes