Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

26.07.12 08:18

Rådmand ude af kunstigt koma

Rådmand ude af kunstigt koma
Aarhus-rådmand Dorthe Laustsen (SF) er for første gang vågen siden en voldsom trafikulykke 2. juli. Hun er i begyndende kontakt med familien.

Der er gået over tre uger, men nu er sundheds- og omsorgsrådmand i Aarhus Kommune Dorthe Laustsen ude af den kunstige koma, hun har befundet sig i siden en trafikulykke syd for Odder 2. juli.

Se også

Aarhus Kommune oplyser på sin hjemmeside, at SF’eren er i begyndende kontakt med sin familie, men dog stadig er i respirator hovedparten af tiden.

Dorthe Laustsens mand, Anders Kold, som også befandt sig i bilen, da ulykken skete, er påbegyndt genoptræning og slipper formentlig uden alvorlige men efter ulykken.

Voldsom trafikulykke
Ulykken skete på Horsensvej syd for Odder. Med en trailer spændt på bilen, kørte Dorthe Laustsen med sin mand som passager pludselig over i den modsatte kørebane, hvor bilen stødte sammen med en modkørende skraldebil. Sammenstødet var så voldsomt, at rådmanden måtte skæres fri af bilen.

Se også

Dorthe Laustsen er bl.a. blevet opereret i brystkassen. Hendes mand Anders Kold fik som følge af ulykken flere knoglebrud, men hans tilstand har på intet tidspunkt været kritisk.

SF'eren har siddet i Aarhus Byråd fra 1978-1986, igen fra 1994 til 2005 og fra april 2006 og indtil nu.

Thomas Medom (SF) har overtaget rådmandsposten i den periode, hvor Dorthe Laustsen er sygemeldt.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes