Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

07.09.12 08:17

Rådhusadministration skal slankes

Rådhusadministration skal slankes
Stevns Kommune skal spare 15 millioner kroner. Økonomiudvalget har besluttet at bære den største byrde selv, oplyser borgmesteren.

For at bringe budgettet i balance har det været nødvendigt at finde besparelser for cirka 15 millioner kroner i Stevns Kommune. Det indebærer væsentlige besparelser på rådhusadministrationen.

Se også

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse, efter at kommunalbestyrelsen i går sendte budgetforslaget videre til anden behandling med henblik på vedtagelse i byrådet den 11. oktober. Budgettet giver plads til anlæg for 60 millioner kroner.

"I det første budgetforslag, som foreligger nu, har Økonomiudvalget besluttet at bære den største byrde selv, så besparelserne på primært børn-, unge- og ældreområdet bliver så små som muligt", siger borgmester Poul Arne Nielsen (V).

Det indebærer, at Økonomiudvalget, herunder rådhusadministrationen, skal spare ni millioner kroner, mens det resterende beløb fordeles på fagudvalgene.

Se også

Besparelserne på selve rådhusadministrationen beløber sig til to millioner kroner, mens der blandt andet skal spares fire millioner kroner på indkøb og én million kroner på vikarpuljen.

Blandt de øvrige udvalg må Børneudvalget holde for med en besparelse på tre millioner kroner, mens besparelserne på Social- og Sundhedsområdet ifølge budgettet er på to millioner kroner.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes