Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

top billede

Momentum

Nummer 7, 14. april 2015

 • Dansk turisme halter efter konkurrenter

  Danmark er et af de europæiske lande, der har klaret sig allerdårligst i konkurrencen om at få udenlandske turister til at overnatte i de seneste 10 år. Det viser ny Momentum-kortlægning af turismen i Europa. Især de tyske børnefamilier har droppet Danmark.

 • Kommuner kræver enklere regler for klimatilpasning

  Reglerne for at finansiere klimatilpasning er alt for bureaukratiske og en barriere for at gennemføre klimatilpasning, mener stort flertal af kommunerne i ny Momentum-undersøgelse. Forsker og den grønne tænketank Concito bakker op om kommunernes krav om enklere regler. Radikal miljøordfører vil endnu ikke tage stilling til, om reglerne skal ændres.

 • Danmark er bedst til at lave smarte byer

  Danmark topper liste over de EU-lande, der har den største andel af store byer, der kan kategoriseres som en Smart City. Store datasæt og digitale udviklinger giver en lang række nye muligheder for kommunerne og de borgere, der bor i byerne. Men udviklingen stiller store krav til kommunerne.

 • Leder: Bedre samarbejde skal styrke turismen

  Kristian Wendelboe, administrerende direktør i KL, opfordrer til at styrke det danske turismeprodukt og markedsføringen i udlandet.
Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes