Indhold

KL-nyheder

Presse- og nyhedsteamet i Kommunikation producerer dagligt nyheder til forsiden af KL’s hjemmeside.

Sigtet med nyhederne er at give indblik i, kendskab til og forståelse for KL-relevante og kommunale synspunkter og aktiviteter.

Der udsendes et dagligt nyhedsbrev kl. 12.00. For at modtage mailen, skal du oprette en profil og vælg KL-nyheder under Mine adviseringer. Opret profil.

Redaktionen bag KL-nyhederne kan kontaktes på nyheder@kl.dk.

KL-nyheder

 • Overenskomstforhandlinger med de enkelte fagforbund er nu afsluttet 17.05.18 11:40

  Overenskomstforhandlinger med de enkelte fagforbund er nu afsluttet

  KL har nu afsluttet alle forhandlinger med de enkelte organisationer om de kommende tre års overenskomster. Der er indgået forlig på alle områder, og nu skal forligene godkendes af lønmodtagerne inden 6. juni.

 • Jette Skive: Borgernes sundhed og velvære ligger os stærkt på sinde 17.05.18 10:15

  Jette Skive: Borgernes sundhed og velvære ligger os stærkt på sinde

  Der er brug for en økonomisk prioritering og klare rammer på sundhedsområdet, lød det fra Jette Skive, formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, da hun åbnede KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum.

 • Tid til nationalt løft af psykiatrien i kommuner og regioner 17.05.18 07:21
  Pressemeddelelse

  Tid til nationalt løft af psykiatrien i kommuner og regioner

  Stadig flere danskere oplever psykiske vanskeligheder og har brug for hjælp og støtte i såvel sygehusregi som kommunerne. KL kommer nu med en række anbefalinger til, hvordan man kan styrke indsatsen, så mennesker med psykiske vanskeligheder kan få en bedre samlet indsats.

 • Intens debat om erhvervsfremme på Erhvervstræf ´18 16.05.18 12:19

  Intens debat om erhvervsfremme på Erhvervstræf ´18

  Tæt på 200 deltagere var samlet til KL's Erhvervstræf 2018, som startede med en stor debat om erhvervsfremme mellem formanden for regeringens forenklingsudvalg, DI, kommunerne og lokale erhvervsråd.

 • Ja til mere samarbejde med privat erhvervsliv – men nej til måltal 16.05.18 11:42

  Ja til mere samarbejde med privat erhvervsliv – men nej til måltal

  KL vil gerne drøfte med regeringen, hvordan kommunerne kan samarbejde endnu mere med det private erhvervsliv. Men høje måltal for kommunernes konkurrenceudsættelse er en forkert vej at gå, siger KL-næstformand Martin Damm i en kommentar til regeringens nye udspil.

 • Debatindlæg: Et slag for trivslen 16.05.18 10:32
  Debatindlæg

  Debatindlæg: Et slag for trivslen

  Trivsel og læring er to sider af samme sag på landets folkeskoler. Hvis vi skal sikre, at eleverne er glade og har de bedste forudsætninger for at lære, så skal vi også holde fast i de trivselsmålinger, der gør det muligt at handle, når mistrivsel opstår, skriver Thomas Gyldal Petersen i et debatindlæg.