Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

 • Vi har brug for læger over hele landet 18.01.17

  Vi har brug for læger over hele landet

  KL finder det positivt, at lægedækningsudvalget anerkender problemet med at skaffe læger. De praktiserende læger har en nøglerolle i det nære sundhedsvæsen og kan være svære at skaffe i mange områder. Og det kan blive endnu værre i de kommende år.

 • Vi skal investere i vores dagtilbud 17.01.17

  Vi skal investere i vores dagtilbud

  ”Al forskning viser, at det betaler sig at investere i høj kvalitet i vores dagtilbud. Børnene skal udvikle deres sprog og blive endnu mere nysgerrige på livet og lære at indgå i fællesskaber. Dagtilbuddene er nøglen, og vi skal gøre endnu mere for at gøre børnene klar til at blive robuste samfundsborgere.”

 • Budgetkabalen går op igen i år 16.01.17

  Budgetkabalen går op igen i år

  Kommunerne overholder de aftalte økonomiske rammer, viser de endelige budgettal fra Danmarks Statistik.

Debatindlæg

 • Debatindlæg: Med drømme som drivkraft 20.01.17

  Debatindlæg: Med drømme som drivkraft

  Erfaringerne viser, at det ikke behøver at være svært at tage udgangspunkt i borgernes drømme, og at alle har et potentiale og kan opnå højere livskvalitet. Netop det potentiale skal vi tage udgangspunkt i, når vi udvikler fremtidens socialpolitik, skriver Thomas Adelskov i et debatindlæg.

 • Debatindlæg: Lige konkurrence blandt skolerne 19.01.17

  Debatindlæg: Lige konkurrence blandt skolerne

  Der er behov for lige konkurrence og samme rammevilkår for frie grundskoler og folkeskolen. Ellers snyder vi forældrene, og frie grundskoler undslipper deres sociale ansvar, skriver Anna Mee Allerslev i et debatindlæg.

 • Debatindlæg: Fremtidens socialpolitik skaber vi i fællesskab 08.12.16

  Debatindlæg: Fremtidens socialpolitik skaber vi i fællesskab

  Vi har brug for en ny politik på voksensocialområdet. For området, som vi kender det i dag, er i en rivende udvikling, som grundlæggende ændrer rammerne for, hvordan socialpolitik tænkes og implementeres i praksis, skriver KL-udvalgsformand i debatindlæg på Altinget.

Nyheder