Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

Debatindlæg

 • Debat: Kommuner er forandringsmotoren for velfærd og vækst 05.12.16

  Debat: Kommuner er forandringsmotoren for velfærd og vækst

  I Danmark har vi et kommunestyre, som bygger på et stærkt repræsentativt lokaldemokrati. Det er værd at værne om og udvikle. Det skal vi, fordi kommunerne spiller en nøglerolle i udviklingen af vækst og velfærd, skriver Solvejg Schultz-Jakobsen i debatindlæg.

 • Debat: Kun hvis alle står sammen, kan vi gøre op med ghetto-udfordringerne 15.11.16

  Debat: Kun hvis alle står sammen, kan vi gøre op med ghetto-udfordringerne

  KL ønsker, at regeringen i en ny ghettoplan så vidt muligt gør op med tidsbegrænsede og spredte puljer til indsatserne i de udsatte by- og boligområder. En ny ghettoplan skal understøtte udviklingen med gensidigt forpligtende partnerskaber, skriver Thomas Kastrup-Larsen i dette debatindlæg.

 • Kronik: Vi skaber selv fremtidens kommunestyre 10.11.16

  Kronik: Vi skaber selv fremtidens kommunestyre

  Kommunestyret er i udvikling, og alle kommunalpolitikere har en vigtig opgave i at bidrage til den udvikling. Sådan lyder det fra KL’s formand Martin Damm (V) og KL’s næstformand Jacob Bundsgaard (S), som her giver deres indspark til debatten om fremtidens kommunestyre.

Nyheder

 • PISA-undersøgelse viser fremgang 06.12.16

  PISA-undersøgelse viser fremgang

  KL-udvalgsformand Anna Mee Allerslev glæder sig over fremgang i de danske skoleelevers resultater i den nye PISA-undersøgelse og roser skoleledere, lærere og pædagoger for indsatsen.

 • Kommuner kan bidrage til at løse udfordringen med kvalificeret arbejdskraft 05.12.16

  Kommuner kan bidrage til at løse udfordringen med kvalificeret arbejdskraft

  Der er behov for at sætte ind overfor udfordringen med kvalificeret arbejdskraft, lyder det i en ny rapport fra Danmarks Vækstråd. KL roser, at rådet adresserer udfordringen med mangel på arbejdskraft og påpeger kommunernes afgørende rolle i indsatsen.

 • Velkommen til den nye regering 28.11.16

  Velkommen til den nye regering

  KL-formand Martin Damm byder velkommen til den nye regering og de nye ministre og glæder sig til samarbejdet. KL ser frem til dialog om ikke mindst erhvervsfremme, folkeskole, ungdomsuddannelser og fornyelse af den offentlige sektor.