Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid.

Pressemeddelelser

Debatindlæg

 • Debat: Horsens inspirerer os alle i samarbejdet med borgere med hjerneskade 31.05.16

  Debat: Horsens inspirerer os alle i samarbejdet med borgere med hjerneskade

  Horsens Kommune viser vejen for, hvad man kan opnå, når man arbejder med at inddrage borgeren og de pårørende i hjerneskaderehabilitering. Det skriver Hjernesagen og KL i et fælles debatindlæg.

 • Debat: Det trepartsdrøftelserne mangler 27.05.16

  Debat: Det trepartsdrøftelserne mangler

  I dag fortsætter trepartsforhandlingerne med fokus på blandt andet praktikpladser. Men trepartsdrøftelserne mangler at beskæftige sig med det største og væsentligste tema for det danske arbejdsmarked – nemlig løsninger på de store rekrutteringsudfordringer, som landets virksomheder oplever lige nu. Sådan skriver KL og DA i et debatindlæg.

 • Debat: Forsyningssektor skal styres fra lokalt hold 25.05.16

  Debat: Forsyningssektor skal styres fra lokalt hold

  Byrådsmedlemmer bidrager med demokratisk legitimitet og føling med den brede politiske dagsorden. Derfor er det meget misforstået, at færre politikere i forsyningernes bestyrelser skaber en mere effektiv sektor, skriver Jørn Pedersen i debatindlæg.

Nyheder

 • EU sætter fokus på byernes udfordringer 31.05.16

  EU sætter fokus på byernes udfordringer

  Mandag vedtog EU's ministre Amsterdampagten, der skal sætte fokus på EU's byer og styrke by-dimensionen i EU’s politikker. KL bakker op om pagten.

 • Sjællandske børn flytter mest 30.05.16

  Sjællandske børn flytter mest

  Flere end hvert tredje barn har prøvet at flytte til en ny kommune i løbet af deres barndom, viser ny Momentum-analyse. Tendensen er mest udbredt blandt børn født i sjællandske kommuner, hvilket blandt andet skyldes, at mange på Sjælland flytter efter lavere huspriser, mener ekspert. Man kan sagtens flytte med børn, men det kræver ekstra overvejelser, lyder det fra flere kilder.

 • Borgmestre: Livsvigtigt at fortsætte finansieringstilskud 30.05.16

  Borgmestre: Livsvigtigt at fortsætte finansieringstilskud

  Det vil få katastrofale konsekvenser i landets mest udsatte kommuner, hvis regeringen gør alvor af at fjerne et årligt finansieringstilskud på 3,5 milliarder kroner, advarer borgmestre i Jammerbugt og Guldborgsund. En fjernelse af tilskuddet vil lægge yderligere pres på kommuner med en lav likviditet, lyder det fra forsker.