Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

Debatindlæg

 • Debatindlæg: Fejlplacering koster liv 29.08.16

  Debatindlæg: Fejlplacering koster liv

  Vi deler en dyb bekymring for vores medarbejdere, vores borgere og vores pårørende, skriver Knud Kristensen, formand for SIND, og Thomas Adelskov, formand for KL's Social- og Sundhedsudvalg, i et fælles debatindlæg.

 • Debatindlæg: Nye elever, nye løsninger 26.08.16

  Debatindlæg: Nye elever, nye løsninger

  I øjeblikket er mange kommuner nemlig i gang med at udvikle og nytænke modtagelsen, undervisningen og integrationen af de mange nye elever med flygtningebaggrund, skriver Thomas Kastrup-Larsen i et debatindlæg.

 • Debatindlæg: Kommunerne har fuld fart på omstilling af folkeskolen 24.08.16

  Debatindlæg: Kommunerne har fuld fart på omstilling af folkeskolen

  Det er positivt, at mange kommuner arbejder ihærdigt med at tænke skoledagen på helt nye måder, skriver Anna Mee Allerslev i et debatindlæg i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Nyheder

 • Kommuner har oprustet tilbud til KOL-patienter 29.08.16

  Kommuner har oprustet tilbud til KOL-patienter

  Flere end 8 ud af 10 kommuner står klar med et fast forløb med en bred palet af tilbud til borgere med KOL, og de resterende kommuner har andre typer tilbud til gruppen, viser ny undersøgelse. Det er et positivt resultat, lyder det fra professor. Han glæder sig også over, at patienterne mødes af specialister i både træning og ernæring.

 • Lokalkendskab og tæt samarbejde er afgørende for effektiv kontrolindsats 28.08.16

  Lokalkendskab og tæt samarbejde er afgørende for effektiv kontrolindsats

  Halvdelen af sager med fejludbetalinger eller snyd med ydelser opdages af kommunens egne folk, viser den første effektmåling af kommunernes kontrolindsats.

 • Flexture spiller vigtig rolle i den kollektive trafik 26.08.16

  Flexture spiller vigtig rolle i den kollektive trafik

  KL slår fast, at flexture spiller en afgørende rolle for en velfungerende offentlig transport i tyndt befolkede områder. Samtidig sikrer flexturene en effektiv udnyttelse af de økonomiske ressourcer.