Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

06.09.12 14:55

Personale må stadig hjælpe med at købe sex

Personale må stadig hjælpe med at købe sex
Byrådet i Viborg har besluttet, at ansatte i kommunen fortsat må hjælpe handicappede med at købe sex.

Oprindeligt havde socialudvalget i Viborg Kommune besluttet, at ansatte i kommunen ikke må hjælpe handicappede med at købe sex. Forbuddet blev dog afvist i økonomiudvalget, og er nu også blevet skudt til jorden i byrådet. Det skriver Midtjyllands Avis.

”Efter min mening kan vi ikke vedtage en politik, som skal hjælpe prostituerede ud af branchen og så samtidig lade vores ansatte medvirke til at prostitution. Det er jo ingen menneskeret at få sex,” siger socialudvalgsformand Mette Nielsen (S), som tog sagen videre til byrådet, til Midtjyllands Avis.

Find en større bane
Forslaget blev dog vraget med 21 stemmer mod 9.

Søren Gytz Olsen (SF) pointerer overfor avisen, at man også hjælper handicappede med at købe cigaretter og alkohol, og at et forbud derfor ville være et svigt af en gruppe mennesker.

”Vil man bekæmpe prostitution, så skal man vælge sig en større boldbane. Det er ikke nogen løsning, at vi indfører et forbud mod noget, som i øvrigt stadig er lovligt,” siger Venstres Johannes Vesterby, der havde resten af partiets gruppe bag sit synspunkt, til Midtjyllands Avis.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes