Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

01.08.12 08:48

Per Clausen vil afskaffe vederlag for bestyrelsesposter

Per Clausen vil afskaffe vederlag for bestyrelsesposter
Enhedslistens Per Clausen mener ikke, at rådmænd og borgmestre skal aflønnes for de ekstra bestyrelsesposter, de har i kraft af deres job.

Per Clausen (Ø) vil i Folketinget stille forslag om, at rådmænd og borgmestre ikke kan få ekstraindtægter for de poster, de har i kraft af deres job. Det skriver Nordjyske.

Se også

Forslaget kommer efter, at Nordjyske har beskrevet, at nogle rådmænd på små forvaltninger tjener betydeligt mere end rådmændene fra de større  forvaltninger pga. aflønning fra bestyrelsesposter.

”Reglerne bør ændres, sådan at hverken rådmænd eller borgmestre kan få en ekstra indtægt på baggrund af poster, de får i kraft af deres poster som rådmænd/borgmestre. Indtil det sker, vil jeg opfordre de rådmænd, der har sådanne indtægter og borgmesteren til at indbetale det beløb, der er tilbage efter skat til kommunen,” siger Per Clausen til Nordjyske og fortsætter:

”Borgmestre og rådmænd aflønnes for deres arbejde af kommunen. Denne aflønning omfatter hele deres arbejde, også den del, der udgøres af pladser i bestyrelser, som de har i kraft af deres politiske tillidsposter. Der er ingen grund til, at de belønnes ekstra for den del af deres arbejde.”

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes