Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

15.05.12 10:47

Per B. i spidsen for uddannelsesråd

Per B. i spidsen for uddannelsesråd
Uddannelsesministeren har udpeget Næstveds børne- og kulturdirektør Per B. Christensen som ny formand for rådet for erhvervsuddannelser.

Uddannelsesminister Morten Østergaard (R) har udpeget børne- og kulturdirektør Per B. Christensen, Næstved Kommune, som formand for Rådet for Erhvervsakademiuddannelser og Professionsbacheloruddannelser.

”Jeg har udpeget Per B. Christensen som ny formand, fordi han med sin store erfaring inden for uddannelsesområdet har kapacitet til at løfte opgaven. Jeg forventer og ser frem til rådets konstruktive og konkrete anbefalinger til udvikling af erhvervsakademiuddannelserne og professionsbacheloruddannelserne”, skriver uddannelsesminister Morten Østergaard i en pressemeddelelse.

Per B. Christensen har været børne- og kulturdirektør i Næstved Kommune siden 1998 og var i en årrække formand for Børne- og Kulturchefforeningen. Han er desuden medlem af Børnerådet.

 Udpegningen af ny formand efter Niels Fog sker i forbindelse med, at beskikkelsesperioden for rådet udløb pr. 30. april 2012.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes