Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

19.09.12 09:43

Overvældende interesse for KL’s Kommunikationsdøgn

Overvældende interesse for KL’s Kommunikationsdøgn

Foto: Colourbox.com

Se alle artikler i temaet
Det tegner til at blive to spændende og intense dage, når KL blænder op for Kommunikationsdøgn 2012. Et rekordstort antal deltagere har indtil videre tilmeldt sig døgnet.

Intet tidligere år har så mange tilmeldt sig på så kort tid. 59 kommuner er repræsenteret til konferencen, og tallet er stigende.

Sindre Fossum Beyer, politisk rådgiver for den norske statsminister Jens Stoltenberg; økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager; regionsborgmester Winnie Grosbøll, Bornholm; journalist Torben Steno og politisk kommentator Jarl Cordua er nogle af personlighederne, som du har mulighed for at møde.

Over to dage går 32 oplægsholdere fra både Danmark, Norge og Sverige tæt på de kommunale kommunikationsudfordringer med en række spændende cases og inspirationsoplæg om alt fra digitalisering og sociale medier til borgerdialog, kommunal lobbyisme og krisekommunikation. Samtidig er der rige muligheder for networking og videndeling med kolleger fra hele landet.

Konferencen afholdes den 19. - 20. november i DGI-byen, København. Da der er et begrænset antal pladser, anbefaler vi at tilmelde sig hurtigst muligt.

Du kan læse det samlede program og tilmelde dig her: www.kl.dk/kommunikationsdogn-2012

Se alle artikler i temaet

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes