Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

17.08.12 08:56

Økseoverfald giver forbedret sikkerhed på jobcenter i Helsingør

Økseoverfald giver forbedret sikkerhed på jobcenter i Helsingør
Efter et brutalt økseoverfald mod to medarbejdere i marts anbefaler en arbejdsgruppe nu, at sikkerheden i borgerservice og jobbutikken Prøvestenen styrkes for 700.000 kroner.

Siden to medarbejdere på jobcenteret blev overfaldet og forsøgt myrdet den 15. marts, har en arbejdsgruppe nedsat af kommunen kigget på sikkerheden på jobcenteret. De kommer nu med en række forslag til forbedrede sikkerheds- og arbejdsgange.

Fx skal medarbejderne i borgerservice og jobbutikken Prøvestenen sendes på konflikthåndteringskurser, og der skal installeres alarmsystemer flere steder.

Sikkerhed frem for alt
Det forventes, at et enigt økonomiudvalgt stemmer ja til den ekstra bevilling, og borgmester Johannes Hecht-Nielsen (V) siger, at han sætter medarbejdernes sikkerhed over økonomien: 

”700.000 kroner er selvfølgelig mange penge, men den slags må koste, hvad det nu koster. For mig er det medarbejdernes sikkerhed frem for alt. De forslag, der kommer fra arbejdsgruppen, vil medarbejderne være trygge ved, uden at jobbutikken kommer til at være et Fort Knox, så det er nok det maksimale, man kan lave i situationen,” siger han til Helsingør Dagblad. 

Overfaldet fandt sted den 15. marts, hvor en 42-årig mand fra Eritrea gik til angreb på to medarbejdere med en økse. Begge medarbejdere overlevede, og de er begge tilbage i arbejde. Den ene dog i en mere tilbagetrukket stilling end før.      

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes