Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

30.07.12 10:03

Odense skal have ny rådmand tidligere end ventet

Odense skal have ny rådmand tidligere end ventet
SF’eren Stina Willumsen er gravid, og partiet skal derfor finde en afløser til posten som børn- og ungerådmand allerede ved årsskiftet.

SF i Odense skal tidligere end forventet finde en afløser til børn- og ungerådmand Stina Willumsen.

Se også

Rådmanden har tidligere meddelt, at hun ikke genopstiller ved kommunalvalget i 2013, men nu bekræfter hun over for TV2 Fyn, at hun allerede skal have en afløser ved årsskiftet. 

”Ja, jeg er gravid, og vi er meget glade. Jeg har termin sidst i januar,” siger Stina Willumsen til TV2 Fyn.

Kun midlertidigt
Det bliver dog kun en midlertidig afløser, da Stina Willumsen forventer at være tilbage på posten igen inden kommunalvalget.

Se også

”Jeg regner med at holde barselsorlov indtil sommeren 2013,” fortæller Stina Willumsen.

Afløseren skal findes blandt de fire medlemmerne af SF's byrådsgruppe og Willumsens suppleant Annette Blynél. I gruppen sidder Kasper West, gruppeformand og medlem af ældre- og handicapudvalget, Brian Dybro, viceborgmester, politisk ordfører og medlem af arbejdsmarkeds- og socialudvalget, Jeanette Sandberg Sørensen, medlem af by- og kulturudvalget samt Veronica Hansen, medlem af børn- og ungeudvalget.

”Efter sommerferien sætter vi os sammen på gruppemøde og aftaler et forløb for, hvordan vi får valgt afløseren,” siger Kasper Westh, der er gruppeformand for SF i Odense byråd, til TV2 Fyn.

Se også

Stina Willumsen sidder også i KL’s bestyrelse.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes