Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

03.09.12 15:35

OL-guldvindere hyldet i Fredensborg

OL-guldvindere hyldet i Fredensborg
De danske OL-guldvindere i roning, Rasmus Quist og Mads Rasmussen, blev lørdag hyldet på gågaden i Fredensborg.

Rasmus Quist har lært at ro på Esrum Sø i Fredensborg Ro Klub, som han stadig er medlem af. Og sammen med sin makker, Mads Rasmussen, blev han lørdag fejret af sin hjemby.

Se også

I dagens anledning var gågaden omdannet til et mekka for foreningslivet i kommunen, der havde mulighed for at vise sig frem på en såkaldt Street Day.

”Vi var mange, der sad og så, hvordan I to – Rasmus Quist og Mads Rasmussen – på imponerende vis og med en fantastisk slutspurt erobrede guldmedaljerne i letvægts-dobbeltsculleren i roning. Det var en helt igennem fantastisk præstation – som gjorde alle danskere stolte. Man kan vist roligt sige, at I ramte en guldåre,”  sagde Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) i sin tale ved fejringen.

Mange autografer
Flere hundrede borgere kunne hylde de to OL-guldvindere med hurraråb, skulderklap og gaver. Der blev skrevet mange autografer, og alle fik lov til selv at røre ved guldmedaljerne.

Samtidig viste det lokale foreningsliv sig frem med præsentationer af alt lige fra akrobatik over street tennis til skak. På den måde blev gågaden i Fredensborg omdannet til en myretue af gadeaktivitet på en ellers ganske almindelig lørdag.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes