Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

31.10.12 07:27

Ny social- og sundhedsdirektør i Middelfart

Ny social- og sundhedsdirektør i Middelfart

Middelfart Kommune ansætter Mette Heidemann som ny social- og sundhedsdirektør

Innovativ, med gennemslagskraft og gode samarbejdsevner. Sådan lyder beskrivelsen af Mette Heidemann, ny social- og sundhedsdirektør i Middelfart Kommune.

44-årige Mette Heidemann tiltræder direktørstillingen i Middelfart Kommune 1. december 2012. Hun kommer fra en stilling som socialchef i Vejle Kommune.

Se også

”Jeg glæder mig til at lære organisationen og Middelfart Kommune at kende, og til samarbejdet med byrådet, kollegerne og brugerorganisationerne. Og så ser jeg frem til at være med til at forme den måde, vi skaber velfærd på i fremtiden i Middelfart Kommune,” siger Mette Heidemann.

Formanden for ansættelsesudvalget, Steen Vinderslev, har mange rosende ord om den nye social- og sundhedsdirektør:

”Det glæder os at kunne ansætte Mette Heidemann som nu social- og sundhedsdirektør. Hun er meget kvalificeret både fagligt og ledelsesmæssigt, og så har hun vist, at hun både er innovativ og har gennemslagskraft som leder. Derudover har hun nogle vigtige samarbejdsevner, som vi får glæde af i samarbejdet med byrådet, borgerne og de forskellige afdelinger og forvaltninger imellem. Direktionen og jeg ser frem til samarbejdet,” siger Steen Vinderslev.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes