Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

20.09.12 13:00

Ny social- og sundhedsdirektør i Herlev

Ny social- og sundhedsdirektør i Herlev
Ulrich Schmidt-Hansen bliver direktør for social- og sundhedsområdet i Herlev Kommune. Han kommer fra en stilling som centerchef i Furesø Kommune.

37-årige Ulrich Schmidt-Hansen bliver den 1. november 2012 direktør for social- og sundhedsområdet i Herlev Kommune. Hanafløser den tidligere direktør Ruth Christensen, som går på pension.

Se også

Ulrich Schmidt-Hansen har siden 2010 været centerchef for Administration og Udvikling i Furesø Kommune og har tidligere blandt andet arbejdet i Finansministeriet.

”Herlev Kommune virker på mig som en kommune drevet af stærke værdier. Jeg synes, en ledelsesværdi som ordentlighed siger meget om, hvilken kommune Herlev gerne vil være. Og det vil jeg gerne være en del af".

"Herlev er samtidig en mindre og effektiv kommune, hvor afstanden mellem at få den gode idé og at se idéen blive til virkelighed er kort. Det tiltaler mig meget,” siger Ulrich Schmidt-Hansen.

Se også

Ser frem til samarbejdet
Kommunaldirektør Helle Søeberg ser frem til samarbejdet med Ulrich Schmidt-Hansen.

”Ulrich Schmidt-Hansen bliver en dynamo i Herlev Kommune. Han ser nye muligheder i løsningen af de opgaver, som vi nu og fremover bliver udfordret på i den kommunale verden. Han kan bringe nytænkning til jobbet, og jeg er sikker på, at Herlevborgerne får en kompetent, visionær og entusiastisk direktør for social- og sundhedsområdet,” siger Helle Søeberg.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes