Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

09.08.12 08:36

Ny konstituering i SF i Aarhus

Ny konstituering i SF i Aarhus
Efter at rådmand Dorthe Laustsen i begyndelsen af juli var involveret i en trafikulykke, har SF i Aarhus konstitueret sig på ny.

Politisk ordfører for SF i Aarhus, Thomas Medom, overtager Dorthe Laustsens post som sundheds- og omsorgsrådmand i Aarhus under hendes fravær. Samtidig er der sket en rokering i SF's gruppe i Aarhus byråd, skriver JP Aarhus.

Se også

Det betyder, at nuværende formand for kommunens økonomiudvalg, Jan Ravn Christensen, fortsætter på sin post, men samtidig overtager posten for som formand for børne- og ungeudvalget, som Thomas Medom havde før.

Nye kasketter til byrådsmedlemmer
Claus Thomasbjerg udpeges som nyt medlem af bestyrelsen for Aarhus Havn samt medlem af bestyrelsen i Aarhus Festuge, mens Lone Norlander Schmidt bliver nyt medlem af Taxinævnet og medlem af Kontaktkomiteen vedr. nordiske venskabsbyer. Thomas Medom bliver foruden rådmand medlem af bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen i Aarhus.

I Dorthe Laustsens fravær bliver 26-årige Andreas Albertsen nyt byrådsmedlem. Han har tidligere været næstformand i SF Arhus og skal være næstformand i sundheds- og omsorgsudvalget og medlem af beskæftigelsesudvalget og handicapudvalget.

Se også

Ifølge JP Aarhus er det endnu uvist, om Dorthe Laustsen kan vende tilbage til kommunalpolitik. Hendes tilstand meldes stabil og i langsom bedring.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes