Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

29.06.12 09:44

Ny kommunaldirektør på Fanø

Ny kommunaldirektør på Fanø
Lars Møgeltoft Poulsen bliver ny kommunaldirektør i Fanø Kommune. Han kommer fra en stilling som social- og sundhedsdirektør i Billund Kommune.

Byrådet på Fanø har besluttet, at 53-årige Lars Møgeltoft Poulsen bliver ny kommunaldirektør.

Se også

Han starter den 1. august og erstatter tidligere kommunaldirektør Lars Olsen, der har fået en nyopslået stilling som direktør i Videnscenter for Kystturisme.

Lars Møgeltogt Poulsen er uddannet cand.jur. og har både arbejdet i det private og offentlige. Senest kommer han fra en stilling som social- og sundhedsdirektør i Billund.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære Fanø og dens beboere at kende, og for mig står Fanø med sin selvstændighedstrang og udviklingspotentiale som noget af det mest spændende, jeg kan forestille mig,” siger Lars Møgeltoft Poulsen.

Se også

Stærkt ansøgerfelt
Lars Møgeltoft Poulsen blev udvalgt blandt 22 ansøgere.

”Vi er stolte over, at så mange kvalificerede mennesker havde lyst og mod til at ville arbejde med de udfordringer og fordele, vi har her på Fanø, og Lars Møgeltoft Poulsen er klart et tilvalg for os. Når vi har valgt, at åremålsansætte Lars Møgeltoft Poulsen i en periode på seks år, er det fordi, vi er sikre i vores valg. I Lars Møgeltoft Poulsen får vi en kommunaldirektør, der har baggrunden i orden som jurist og med mange års erfaring som topchef i den kommunale verden. Lars Møgeltoft Poulsen har også erfaring som kommunaldirektør på en ø, dog en noget større ø end Fanø, nemlig i Grønland,” siger Fanøs borgmester Erik Nørreby (V) med henvisning til Lars Møgetoft Poulsens tidligere job som kommunaldirektør i den daværende Ilulissat Kommune, som nu er en del af Qaasuitsup Kommune.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes