Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

04.07.12 09:30

Ny formand i FOTdanmark

Ny formand i FOTdanmark

Foto: Colourbox.com

Stefan Birkebjerg Andersen, direktør for Odenses By- og Kulturforvaltning bliver ny bestyrelsesformand i FOTdanmark.

FOTdanmarks bestyrelsesformand, Søren Bonde Hansen har valgt at trække sig som formand og i stedet overlevere posten til Søren Birkebjerg Andersen.

Se også

”Jeg er desværre nødt til at trække mig fra arbejdet i FOTdanmark og fokusere på mit virke som kommunaldirektør i Sønderborg Kommune. Jeg havde set frem til at fortsætte det strategiske arbejde, nu hvor FOTdanmark bliver landsdækkende i 2012, men jeg synes, at vi har fået valgt en yderst kompetent afløser, og jeg er overbevist om, at Stefan Birkebjerg Andersen er den rette til at løfte opgaven som formand,” siger Søren Bonde Hansen.

FOTdanmark er en forening, der arbejder for at skabe en ensartet digital kortlægning af Danmark, der er fælles for staten og kommunerne. I stat og kommuner er den type data et meget vigtigt arbejdsredskab i forbindelse med den digitale forvaltning af veje, vandløb og bygninger. Samtidig har en landsdækkende digital kortlægning store effektiviseringspotentialer, når offentlige myndigheder kan dele data på tværs af stat og kommuner.

Bred erfaring
Stefan Birkebjerg Andersen har tidligere været vicekommunaldirektør og by- og udviklingsdirektør i Kolding Kommune. Han har desuden en baggrund inde for militæret som reserveofficer, været direktør for Odense Universitetsforlag og underviser ved Folkeuniversitet.

Se også

Han tiltrådte som formand for FOTdanmark den 26. juni 2012.

”FOTdanmark går en utrolig spændende tid i møde i de kommende år. Vi skal først og fremmest realisere de effektiviseringsgevinster, der er ved at anvende FOT-data i det offentlige. Jeg glæder mig meget til at bidrage til FOTdanmarks udvikling og ser frem til samarbejdet med bestyrelsen og FOTdanmarks mange samarbejdspartnere,” siger den nye formand.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes