Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

02.07.12 09:02

Ny direktør i Socialstyrelsen

Ny direktør i Socialstyrelsen
Social- og arbejdsmarkedsdirektør i Randers Kommune, Knud Aarup er netop udnævnt til ny direktør i Socialstyrelsen.

57-årige Knud Aarup tiltræder stillingen som ny direktør i Socialstyrelsen 15. august. Han er uddannet cand.scient.pol og kommer fra en stilling som social- og arbejdsmarkedsdirektør i Randers Kommune.

Se også

Tidligere har han blandt andet været ansat som administrationschef ved Det Jyske Musikkonservatorium og som børne- og ungedirektør i Horsens Kommune.

”Det er et positivt tiltag af nye udfordringer. Med min socialpolitiske viden og interesse er det simpelthen den allermest spændende post. Socialstyrelsens motto er ”Viden til gavn”, og det er vigtigt at fokus i socialpolitikken sættes på det, som virker. Jeg har været rigtig glad for at arbejde i Randers Kommune, som er en meget professionel og kompetent organisation. Heldigvis skal jeg ikke sige helt farvel til kommunerne – som direktør for Soci-alstyrelsen vil der ofte være dialog med det kommunale system,” siger Knud Aarup.

Et socialfagligt  fyrtårn
Socialstyrelsen har et helt særligt ansvar for at levere viden til gavn for børn, ældre, handicappede og andre udsatte grupper. Det er styrelsens opgave at sikre, at Folketingets socialpolitiske beslutninger hurtigt og effektivt bliver omsat til praktisk social indsats i kommunerne.

Se også

”Den nye direktør for Socialstyrelsen vil få en vigtig rolle i at udvikle styrelsen til landets socialfaglige fyrtårn. Målet er at bidrage aktivt til en virkningsfuld socialpolitik til gavn for borgerne. Jeg er sikker på, at Knud Aarup er den helt rigtige til at stå i spidsen for denne udvikling,” siger departe-mentschef i Social- og Integrationsministeriet, Jesper Zwisler.

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes