Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

31.10.12 08:25

Ny borgmesterkandidat i Hjørring

Ny borgmesterkandidat i Hjørring

Henrik Jørgensen er Venstres kandidat til borgmesterposten ved kommunalvalget i 2013

De startede tre. Nu er der kun én tilbage. Direktøren for DTF Travel blev tirsdag valgt som Venstres spidskandidat til borgmesterposten i Hjørring.

Medlemmerne af Venstre i Hjørring Kommune valgte tirsdag aften direktør Henrik Jørgensen til at tage kampen op mod den siddende borgmester Arne Boelt til kommunalvalget 2013. Det skriver DR Nord.

Se også

Tre kandidater havde ellers meldt sig på banen. Ud over Henrik Jørgensen, var både byrådsmedlem Per Harfeld og formanden for Venstres Kommuneforening i Hjørring, Thorkild Krøgh, klar til at stå i spidsen for partiet.

Henrik Jørgensen blev valgt med et stort flertal.

Garant for fornyelse
”Jeg er vant til at tænke i nye løsninger, og politisk vil jeg være garant for en fornyelse, der ikke er hæmmet af detaljeret indsigt,” siger Henrik Jørgensen til DR Nord.

Se også

Kommunalpolitisk erfaring har borgmesterkandidaten dog ikke meget af. Han kommer fra lederstillinger i henholdsvis Dansk Supermarked, COOP og IC Companys, og siden 2003 har Henrik Jørgensen været direktør for DTF Travel i Hjørring.

Venstre er i dag byrådets største parti med 12 mandater. Men det er Socialdemokraterne med Arne Boelt, der sidder på borgmesterposten.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes