Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

19.07.12 15:23

New York Times fremhæver Furesø Kommune

New York Times fremhæver Furesø Kommune
Furesø Kommunes soldrevne cykelstibelysning og deres kommende deltagelse i supercykelsti-projektet omtales i New York Times.

Furesø Kommune er i de sidste dage blevet en smule mere internationalt kendt. Kommunen er nemlig blevet omtalt i en artikel i New York Times, der omhandler cykelsuperstierne i københavnsområdet.

Se også

Her fremhæver avisen den nuværende cykelrute i kommunen, der i fremtiden skal udbygges til en cykelsupersti. Cykelruten bliver beskrevet som smuk på grund af den skov, cykelruten løber igennem. Men hvor det før var for mørkt til at cykle gennem skoven om natten, beskriver New York Times i artiklen, hvordan kommunen nu har løst det problem med en klimavenlig soldreven vejbelysning.

”Folk var så glade for det. En cyklist sagde, at ’man føler, det er som om, troldene tager sig af os’, ” forklarer klimaprojektleder i Furesø Kommune, Lene Hartmann til New York Times.

Cykling hjælper med borgmester at tænke klart
Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen (S) fortæller i artiklen, at han personligt også ser meget frem til cykelsuperstien. Han ejer ingen bil, men cykler i stedet næsten seks km til arbejde hver dag.

Se også

”Det er min måde at klare tankerne på. Nogle gange får jeg helt nye ideer,” siger han til New York Times.

Og nu hvor cykelsuperstien kommer, og belysningen er sikret, har Furesøs borgmester kun et ønske tilbage for kommunens cyklister.

”Nu handler det om, at vi skal have vinden i ryggen. Men det arbejder vi stadig på,” udtaler han angiveligt med et skævt smil til New York Times.

Se også

Artiklen er i øjeblikket den fjerde mest læste på New York Times hjemmeside og kan læses i sin fulde længde her.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes