Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

06.09.12 15:05

Netværk skaber værdi

Netværk skaber værdi
Se alle artikler i temaet
Et netværk handler ifølge Andreas Rønne Nielsen, der er partner i Wanscher og Nielsen og rådgiver om netværk, primært om at få adgang til andres erfaringer. Mød ham på KL's Ledertræf 11. september.

Andreas Rønne Nielsen rådgiver om netværk. Du kan opleve ham til KL’s ledertræf den 11. september. Læs mere om arrangementet her. 

”Meget af det, man laver i hverdagen, får man aldrig sat ord på. Det bliver i stedet en intuitiv adfærd. Når man er med i et netværk, går det fra at være noget intuitivt til noget bevidst, som man kan sætte ord på. For når man spejler sine erfaringer i andres i et netværk, bliver det muligt at erkende noget nyt oven på disse erfaringer. Det giver en bevidsthed om egne handlingsmønstre og erfaringer, og det giver større handlekraft,” forklarer han.

Andreas Rønne Nielsen påpeger, at de fleste ledere oplever, at de bliver dygtigere ledere af at sidde i et ledernetværk. Det kræver dog en indsats af en selv, ellers risikerer man at spilde sin tid.

”Man skal være afklaret i forhold til, hvad det er, man leder efter. Hvad vil man lære, og hvilke mennesker er det, man er interesseret i at lære det sammen med,” siger han.

Du kan læse hele interviewet med Andreas Rønne Nielsen her, eller høre mere til ham, når han fortæller om netværk på KL’s Ledertræf 2012. Læs mere her.

Se alle artikler i temaet

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes