Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.09.12 08:00

NOMA-chef sætter krydderi på iværksætterworkshop

NOMA-chef sætter krydderi på iværksætterworkshop
85 unge iværksættere skal omsætte deres vilde idéer til konkrete forretningskoncepter på uddannelsesforløbet Boost Sydfyn 1.1, der blandt andet gæstes af NOMA-chef Peter Kreiner.

85 håbefulde unge iværksættere skal under kyndig vejledning af 11 erhvervsrådgivere finde vejen fra idé til virksomhed. Det sker på iværksætterworkshoppen Boost Sydfyn 1.1, der på torsdag løber af staben på Tøjstrup Gods. Dagens hovedtaler er NOMA’s direktør Peter Kreiner, som holder en peptalk under overskriften ”NOMA – sådan skaber man verdens bedste restaurant.

Se også

Forløbet, der er et tværkommunalt projekt mellem de fire sydfynske kommuner Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø, har som mål at skabe fremtidig vækst på Sydfyn og øerne.

”Det er utroligt vigtigt for os, at vi understøtter iværksætterne i deres bestræbelser på at skabe nye virksomheder og nye arbejdspladser,” siger direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune Annalise Horster.
”Formålet med forløbet er, at iværksætterne gennem de kommende 9 måneder skal udvikle og forfine deres forretningskoncept, så de øger deres chance for at få skabt en bæredygtig virksomhed.”

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes