Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

22.10.12 07:50

Miljøformand vil være borgmester

Miljøformand  vil være borgmester
Med 31 års erfaring som byrådspolitiker kaster Gert Fischer sig ind i kampen om at blive Venstres spidskandidat i Rebild.

Der er lagt op til et dramatisk opstillingsmøde i Venstre, når partiet den 7. november skal finde en afløser for borgmester Anny Winther, der har meddelt, at hun stopper ved næste valg.

Se også

Senest har det mangeårige byrådsmedlem Gert Fischer meldt sig til kampen om at blive partiets spidskandidat.  Dermed er tre kandidater i spil, da de to byrådsmedlemmer Anders Norup og den tidligere gruppeformand Morten V. Nielsen har meldt deres kandidatur.

Gert Fischer, der er 63 år, har 31 års erfaring fra byrådspolitik i Støvring og nu Rebild. Hertil kommer, at han i 15 år uafbrudt har været formand for teknik- og miljøudvalget. Netop dette fremhæver han som argument for at gå efter borgmesterposten.

”Jeg har ledet udvalget for teknik og miljø uden overskridelser af budgetterne igennem de 15 år, jeg har siddet der, også i svære tider. Der har jeg vist, at politisk ledelse handler om at være borgernes talerør, være den lyttende og omsættende faktor i forhold til forvaltningen og samtidig har turdet stille krav om kvalitet og mådehold”, siger kandidaten på sin hjemmeside.

Se også

Det kan ikke udelukkes, at endnu flere kandidater melder sig frem til opstillingsmødet på Rebildhus den 7. november.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes