Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.09.12 17:11

Mange nye medlemmer til Venstre i Rudersdal

Mange nye medlemmer til Venstre i Rudersdal
Venstre i Rudersdal har fået 88 nye medlemmer siden starten af august.

Siden borgmester Erik Fabrin (V) i begyndelsen af august meddelte, at han ikke genopstiller ved kommunalvalget næste år, er medlemmerne strømmet til Venstre i Rudersdal. Partiets to vælgerforeninger havde i forvejen omkring 400 medlemmer og har nu fået 88 nye, skriver Sjællands Nyheder.

Vælgerforeningsformand Gitte Rasmussen mener, det skyldes, at medlemmerne vil have indflydelse på, hvem der bliver Erik Fabrins afløser.

”For mig er det et tegn på, at der findes en del vælgere, der vil have indflydelse på det, der sker politisk i deres bokommune. Det får de ved at melde sig ind i et politisk parti. Vi er glade for, at de så vælger Venstre”, siger hun til Sjællands Nyheder.

Samme tendens ved folketingsvalg
Gitte Rasmussen fortæller, at Venstre i Rudersdal også fik en del nye medlemmer efter folketingsvalget sidste år.

Se også

”Vi kan konstatere, at de fleste skal have en årsag til at tage beslutningen om at melde sig ind i en politisk forening. For mange er det en stor beslutning, også større end at melde sig ind i andre typer foreninger. Måske er det derfor, at det ofte er i kølvandet på en markant begivenhed, at vi får rigtig mange nye medlemmer”, siger hun til Sjællands Nyheder.

Ved opstillingsmødet i morgen aften (torsdag) er Jens Ive Venstres eneste kandidat til borgmesterposten, idet både Daniel E. Hansen og Søren Hyldgaard har trukket deres kandidaturer tilbage.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes