Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

06.07.12 10:49

Lokalpolitikere råber på S-kursskifte

Lokalpolitikere råber på S-kursskifte

Foto: Colourbox.com

Socialdemokraterne i Aalborg kritiserer i et brev til partitoppen partiets reformkurs og ledernes præstation. Det truer partiet – både landspolitisk og lokalpolitisk, skriver de.

Af frygt for massiv tilbagegang ved kommunalvalget i 2013 opfordrer Socialdemokraterne i Aalborg partiledelsen til et kursskifte.

Se også

Den 1800 medlemmer store partiafdeling mener, at regeringens nedtur ”truer med at sætte Socialdemokraterne uden for politisk indflydelse i mange år fremover. Både landspolitisk og lokalpolitisk.” Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten i dag.

Samtidig mener de nordjyske partifæller, at ledelse har ”mistet følingen med, hvilke problemstillinger danskerne er optaget af.”

”Vores partitop på Christiansborg taler om abstrakte fremtidsscenarier i 2020 og 2032 – en fremtid, vi kun kan spå om,” skriver afdelingsformændene i brevet, som Morgenavisen Jyllands-Posten er kommet i besiddelse af.

Se også

Udskyd reformerne
Nordjyderne opfordrer til at udskyde reformerne og vente på bedre økonomi:

”Spørgsmålet er bare, om ikke langsigtede reformer er bedst gennemført i opgangstider? Enhver ved, at mennesket i krisetider først og sidst har blikket rettet imod oplevelse her og nu, og først har overskud til at formulere langsigtede strategier og handleplaner, når det føler sig tryg og sikker på familiens næste måltid og lønchecken til at betale næste måneds terminsydelse,” skriver de i brevet.

S vinder kommunalvalget
Finansminister Bjarne Corydon (S) erkender over for Morgenavisen Jyllands-Posten, at partiets aktuelle situation og meningsmålinger ikke er tilfredsstillende, og at partiledelsen har ansvaret for at vende udviklingen.

Se også

Kommunalordfører Simon Kollerup (S) siger til Ritzau, at han er sikker på, at Socialdemokraterne vinder kommunalvalget i november næste år.

”Når folk stemmer til et kommunalvalg, så er de lokale kandidater i nærområdet vigtigere end meningsmålingerne på Christiansborg. Folk vil gerne have en dygtig og solid borgmester, og der stiller vi i Socialdemokratiet med det suverænt bedste hold til kommunalvalget.”

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes