Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

14.08.12 10:33

Tværgående projekter styrker dine ledertalenter

Tværgående projekter styrker dine ledertalenter
Kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune, Henning Hansen, har gode erfaringer med at give unge fuldmægtige ansvaret for tværgående projekter i kommunen.

De tværgående projekter er en mulighed for at prøve ledelse, men uden at have det formelle ansvar. Det forklarer kommunaldirektør i Ikast-Brande Kommune i det nyeste nummer af Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, som stiller fokus på cheftalenter i kommunerne.

”De tværgående projekter er en god træningsbane, fordi man skal ud at overbevise andre om det vigtige i en opgave, som ikke nødvendigvis har deres topprioritet,” siger Henning Hansen til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.  

Vigtigt at give dem chancen
Han mener, det er vigtigt at give talenterne chancen for at få erfaringer. Som eksempel nævner han kommunens direktionsassistent.

”Det at være ansvarlig for dagsorden, opfølgning og tværgående opgaver og deltage i direktionsmøderne er en oplagt træningsbane. Vi har en direktionsassistent, som jeg giver noget sparring, og det lærer jeg også selv noget af. Han har et friskt syn på tingene, og han kan også være lidt kritisk over for det, jeg går og siger, og det er i sig selv en værdi", forklarer Henning Hansen.

Læs hele artiklen i denne uges udgave af Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Talenterne skal ud på træningsbanen

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes