Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

12.09.12 10:23

"Lærerigt at opleve virkeligheden"

Det er en fremragende idé at sende folketingsmedlemmer i praktik i kommunerne, mener folketingsmedlem Jakob Ellemann-Jensen, der selv har været i praktik i Odense.

Folketingsmedlem Jakob Ellemann-Jensen (V) har på Fyens Stiftstidendes initiativ været i en dags praktik i Odense Kommune hos sin partifælle, ældre- og handicaprådmand Jane Jegind.

Se også

”Det var ganske udmærket og meget lærerigt at se, hvordan tingene hænger sammen og udmønter sig i praksis, når man sidder og beslutter ting på Slotsholmen. For der kan jo godt opstå en distance, og her er dette med til at virkeliggøre ting, når der kommer ansigter og hænder på,” siger Jakob Ellemann-Jensen til KL.dk.

God idé med fri til praktik
Jane Jegind har foreslået, at Folketinget skal holde lukket i en uge, så folketingsmedlemmerne kan komme ud i virkeligheden i kommunerne. Jakob Ellemann-Jensen kan godt lide idéen.

”Jeg synes egentlig, det er en udmærket idé. Den skal lige klippes til og forfines lidt, og selvfølgelig skal man overveje, hvordan og hvorledes man vil gøre det, men selve grundidéen synes jeg er fremragende,” siger han.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes