Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

22.08.12 11:27

Kommunernes Netværksdage 2012 – grøn motor, grøn omstilling

Kommunernes Netværksdage 2012 – grøn motor, grøn omstilling

Foto: Colourbox.com

KL-konference sætter fokus på, hvordan kommunerne kan være med til at skabe vækst i et bæredygtigt perspektiv. Alle med interesse for teknik og miljø kan melde sig til.

Vækst er på alles læber i denne krisetid. Derfor er det vigtigt, at kommunerne på alle fronter stræber efter lokal vækst og grøn omstilling.

På Kommunernes Netværksdage den 5.-6. september i Kolding bliver der sat fokus på kommunernes muligheder for at skubbe på den grønne omstilling og skabe lokal vækst – og på samarbejdsmulighederne med de private virksomheder.

Og som deltager på netværksdagene kan du møde potentielle nye samarbejdspartnere og få udvidet dit netværk på teknik- og miljøområdet.

Vækst og hverdag
Der er masser af inspiration at hente. Direktør Erik Jespersen, Aarhus Kommune, sætter vækstdagsordenen ind i hverdagens udfordringer og fortæller om, hvordan klimatilpasning og virksomhedstilsyn kan skabe vækst. Miljø- og teknikdirektør Niels Carsten Bluhme, Albertslund, vil udfordre ved at diskutere, om innovation og kerneopgaver går hånd i hånd.

Miljø- og arbejdsmiljøpolitisk konsulent Jesper Lund-Larsen, 3F, sætter fokus på, hvad der skal til for både at tiltrække, men også fastholde lokale virksomheder.

Konferencen har også det formål at fokusere på, hvad der sker på de enkelte fagområder, for at man på tværs kan lade sig inspirere, samtidig med at man bliver opdateret på sit eget område.

Læs mere
Kommunernes Netværksdage henvender sig til kommunale medarbejdere og fagchefer, men er også åben for andre interessenter på teknik- og miljøområdet.

Læs mere - og meld dig evt. til - på www.kl.dk/netvaerksdage

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes