Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.09.12 14:09

Kommuner netværker sig til grøn omstilling

Kommuner netværker sig til grøn omstilling
På Kommunernes Netværksdage er over 100 deltagere i gang med at diskutere, hvordan det kommunale teknik- og miljøområde spiller sammen.

Over 100 kommunale medarbejdere og repræsentanter fra private virksomheder og forskningsinstitutioner diskuterer den 5. og 6. september, hvordan det kommunale teknik- og miljøområde og grøn omstilling spiller sammen. Det sker på Kommunernes Netværksdage, der afholdes på Comwell Kolding.

Kommunernes tekniske forvaltninger har en stor miljøfaglig viden, forvaltningen er en stor driftsorganisation, og erhvervsfolkene er kompetente til at inddrage både borgere og virksomheder. Det er alt sammen vigtige elementer i grøn omstilling, mener Birthe Rytter Hansen, fuldmægtig fra KL’s Teknik og Miljø-kontor.

Samarbejde på tværs af skel
I løbet af netværksdagene skal deltagere kortlægge den udvikling, der er i gang inden for grøn omstilling. Samtidig skal de arbejde med, hvordan gode idéer kan genbruges inden for nye områder i forsøget på at få gang i den grønne omstilling rundt omkring i kommunerne.

På netværksdagene samarbejdes på tværs af både offentlige og private skel og faglige traditioner, og nøgleordene er netværk, samarbejde og nytænkning.

Deltagerne får blandt andet mulighed for at afprøve brætspil om innovative samarbejder, som KL har udviklet sammen med spilfirmaet GameTools. Her skal deltagerne simulere deltagelse i et fiktivt udviklingsprojekt samtidig med, at de i spillet skal trække på hinandens erfaringer.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes