Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

27.06.12 08:46

Kommunaldirektør i Ringsted fredes

Kommunaldirektør i Ringsted fredes
Byrådet i Ringsted har besluttet, at omdiskuteret kommunaldirektør ikke får nogen fyreseddel.

Ringsteds kommunaldirektør Jacob Nordby har været i skudlinjen på grund af sin ledelsesstil. En uafhængig rapport bestilt af byrådet fortæller blandt andet, at han har problemer med håndtere kritik og har en ”kort lunte”.

Se også

Efter en længere debat og flere afstemninger i byrådet tirsdag aften, er det dog besluttet, at Jacob Nordby kan beholde sit job, skriver Ritzau.

Dansk Folkeparti ville have en fyring
Venstre stemte sammen med fem socialdemokrater og byrådets eneste konservative medlem for at frede Jacob Nordby, mens Danske Folkeparti sammen med en enkelt socialdemokrat stemte for, at kommunaldirektøren skulle fyres.

”Jeg er tilfreds med, at han får mandat til at arbejde videre med rapportens anbefalinger," siger borgmester Niels Ulrich Hermansen (V) til Ritzau.

Se også

Rapportens anbefalinger går blandt andet på konsulentbistand og et coach-forløb.

Dansk Folkepartis Poul Nødgaard, der er tidligere folketingsmedlem og nuværende byrådsmedlem, mener at disse anbefalinger vil komme til at koste omkring en million kroner at føre ud i livet, ligesom han tvivler på, at Jacob Nordby vil få lang tid på posten.

”Han mødes med mistillid af store dele af mindretallet. Der er ingen, der tror på, at han kan ændre adfærd,” siger Poul Nødgaard til Ritzau.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes