Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

05.07.12 10:23

Kommunalbestyrelsesmedlem del af Den Jyske Operas bestyrelse

Kommunalbestyrelsesmedlem del af Den Jyske Operas bestyrelse

Den Jyske Opera - forestillingen Den Flyvende Hollænder

Kulturminister Uffe Elbæk har udpeget kommunalbestyrelsesmedlem i Morsø Kommune, Tore Müller (SF) som en af de to ministervalgte medlemmer af Den Jyske Opera.

Tore Müller sidder i kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune og har siden 2002 været ansat som administrator på Limfjordsteatret.

Se også

Udpegningen er sket efter indstilling fra KL og gælder frem til 31. december 2014, skriver Morsø Folkeblad.

Den Jyske Opera er Danmarks største turnerende operakompagni med 65 ansatte. Tore Müller er både ydmyg, stolt og beæret over udpegningen.

”Det betyder, at jeg skal sidde med ved bordet, hvor rammerne for udvik-lingen af en af Danmarks kulturelle coastere skal udstikkes. Små 50 millioner kroner skal sikre international kunst på højeste niveau. Det er virkelig en drømmepost, og jeg tager det som en stor cadeau, at Uffe peger på mig,” siger Tore Müller til Morsø Folkeblad og fortsætter:

Se også

”Min bestyrelsespost i Den Jyske Opera skal blandt andet bruges til at vita-lisere den mangfoldige lokale kultur, vi har i vores område i et kulturnetværk på højt og vigtigt plan. Hvis man i sådanne netværk kan synliggøre, hvad vi står for, så er vi nået længere, end hvad tusindvis af markedsføringskroner kan give.”

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes