Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

14.09.12 13:09

Kommunal medarbejder får demenspris

Kommunal medarbejder får demenspris
Demenskoordinator Jytte Hansen, Københavns Kommune, har fået prisen som årets demenskoordinator.

Det var på et kursus for DemensKoordinatorer i DanmarK (DKDK) på Hotel Nyborg Strand, at Jytte Hansen modtog prisen, som blev uddelt for tiende gang. Prisen går til en eller flere demenskoordinatorer, der yder en særlig indsats på demensområdet.

Jytte Hansen får prisen for sit store arbejde i sundheds- og omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Kollegerne beskriver hendes indsats som ekstraordinær, særligt i forbindelse med at kommunen skulle indføre en demensstrategi for hele kommunen.

”Vi oplever, at Jytte gør en forskel – både hos den enkelte borger, på det enkelte plejehjem, men også på centralt niveau. Jytte er en garant for, at vi aldrig glemmer, hvem der er i centrum for vores arbejde, nemlig borgeren. Hun holder vores ben på jorden, udfordrer os på vore fagligheder og er et solidt talerør for både borgere og enheder i kommunen,” skriver kollegaerne blandt andet i deres indstilling af Jytte Hansen.

Gennem årene har Jytte Hansen fået etableret pårørendegrupper, deltaget i et utal af projektgrupper og netværk, er medforfatter på informationspjecen” Når hukommelsen svigter”, har gennemført kompetenceudviklingskurser for kolleger og ikke mindst ydet en stor indsats i forhold til mennesker med demens med anden etnisk baggrund end dansk.

DemensKoordinatorer i DanmarK (DKDK) er en landsdækkende interesseforening for medarbejdere, der har en videreuddannelse i demens og som arbejder i koordinerede forhold til borgere med demenssygdomme. DKDK arbejder for at sætte fokus på demenskoordinatorernes indsats i kommunerne.

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes