Ny bruger?

Sekundær navigation

Indhold

16.10.12 09:30

Kampvalg i Venstre i Frederikssund

Kampvalg i Venstre i Frederikssund
Den tidligere konservative borgmesterkandidat Morten Skovgaard melder sig nu ind i kampen om at blive Venstres borgmesterkandidat i Frederikssund.

Morten Skovgaard stiller op som modkandidat til John Schmidt Andersen, når Venstre i Frederikssund skal pege på en borgmesterkandidat. Det skriver Lokalavisen Frederikssund.

Indtil foråret var Morten Skovgaard gruppeformand for den konservative gruppe i byrådet, men skiftede i foråret til Venstre. Ved kommunalvalget i 2009 var han borgmesterkandidat for De Konservative, og han er derfor klar over, at nogle formentligt vil løfte et øjenbryn, nu hvor han stiller op for et andet parti.

Spiller med åbne kort
”Man kan da ikke udelukke, at nogen kan få den tanke, at det var årsagen til mit skifte. Men jeg vil gerne spille med åbne kort. Og når jeg har fået en række henvendelser, hvor man beder mig stille op, så stiller jeg mig gerne til rådighed,” siger Morten Skovgaard til Lokalavisen Frederikssund.

Morten Skovgaard understreger, at han ikke er utilfreds med John Schmidt Andersens indsats, men at han efterkommer ønsket fra medlemmerne om at vælge imellem flere kandidater.

Se også

Annonce

Luk vindue

Tip en ven

Tip en ven

Felter med (*) skal udfyldes